Valikko

Voita Chic-hemmottelupäivä Helsingissä -kilpailu päättynyt.

Täydellinen Chic-hemmottelupäivä parhaiden ystävien kanssa Helsingissä? Se etenee seuraavasti:

Saavuttuanne pääkaupunkiin ensimmäinen kohteenne on Suomen ensimmäinen design-hotelli, Kalevalasta inspiraationsa saanut neljän tähden Klaus K. Kun olette saaneet huoneenne, ei kannata jäädä lepäilemään, sillä seuraavana järjestettynä ohjelmanumerona on ihanan rentouttava hemmotteluhoito Helsinki Day Spassa.

Kun olo on hoitojen jälkeen ihanan kevyt, voitte tutustua hetken kaupungin nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin, kunnes teitä kutsuu ravintola Ragun viiden ruokalajin illallinen. Nautittuanne hyvästä ruuasta hyvässä seurassa, edessä on ilta, joka on mahdollisuuksia täynnä: voitte lähteä tutustumaan yöelämään tai Klaus K:n ihanan pehmeisiin vuoteisiin lataamaan akkuja seuraavaan päivään!

Palkinnot ja osallistuminen

Pääpalkinto sisältää viiden ruokalajin illallisen tyylikkäässä ravintola Ragussa, Helsinki Day Span hemmotteluhoidot ja yöpymisen maineikkaassa hotelli Klaus K:ssa neljälle. Lisäksi arvomme Chic-tuotepalkintoja kaikkien osallistujien kesken.

Osallistu kisaan ja kutsu ystäväsi mukaan – kun kaikki osallistuvat voitte nelinkertaistaa voittomahdollisuutenne! Tykkää meistä myös Facebookissa, niin kuulet uutuuksista ja kilpailuistamme ensimmäisenä!

Kilpailu on päättynyt. Kilpailuaika oli 5.5. – 31.8.2017.  Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti heti arvonnan jälkeen. Kilpailun säännöt.

0
Connecting
Please wait...
Send a message

Sorry, we aren't online at the moment. Leave a message.

Your name
* Email
* Describe your issue
Login now

Need more help? Save time by starting your support request online.

Your name
* Email
* Describe your issue
We're online!
Feedback

Help us help you better! Feel free to leave us any additional feedback.

How do you rate our support?